Skip to content Skip to footer

Veelgestelde vragen

Uiteraard. In de meeste gevallen is een interventie binnen het uur opgelost. We mikken op continuïteit en gebruiksgemak, dus contacteer ons gerust om een afspraak in te plannen. Wij verlenen deze specifieke service binnen Nieuwpoort, Middelkerke, Veurne en Koksijde.

We raden aan van wel. Wij hebben een op maat ontwikkelde anti-virus software die ons toelaat uw toestellen op afstand veilig te houden. U hoeft zelf geen scans uit te voeren of licenties te vernieuwen. Geen kopzorgen, maar wel veilig surfen dus. Onze oplossing is trouwens goedkoper dan veel andere anti-virus softwares. (60 EUR/jaar incl. BTW per toestel)

De oplossing is ideaal voor bedrijven die meerdere toestellen hebben voor hun medewerkers, maar dus ook voor de particuliere thuisgebruiker.

Lees meer hoe dit in elkaar zit op de productpagina.

Een werkuur wordt aangerekend aan 50 EUR excl. BTW. Bij afwijkende- of meer specifieke opdrachten wordt telkens een offerte op voorhand gemaakt, zodat er geen verrassingen zijn. Transparantie is een deel van het vertrouwen die wij onze klanten schenken. Elke interventie heeft een minimum van 30 EUR excl. BTW.

Ja, we hebben recentelijk een pand aangekocht en dat wordt momenteel ingericht. Nog even geduld. Je kan jezelf inschrijven in de nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de vorderingen en openingsdatum.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vorderingen en openingsdatum. (Dat kan onderaan de website.)

Computers, laptops en alles wat toebehoren is, leveren wij de volgende werkdag uit als er geen uitzonderingen zijn. Netwerkinstallaties, websites en andere consultancydiensten zijn uiteraard maatwerk, maar we proberen die altijd zo snel mogelijk op te leveren. Alle hardware die op stock is, is uiteraard direct uitleverbaar.

Uw IT-partner

Nieuws en promoties ontvangen?

2024 wavecom.be © VA-DC B.V. Alle rechten gereserveerd

Go to Top